Ατομική Ψυχοθεραπεία

Healthcure Υγείασις

Ο τρόπος ζωής μας συχνά δεν είναι φυσικός, είναι λογικό να βιώνουμε δυσάρεστα συναισθήματα και να έχουμε δυσκολίες στις σχέσεις μας. Το θέμα είναι πώς διαχειριζόμαστε τη ζωή μας και αν είμαστε συνδεδεμένοι με τον εαυτό μας.

Η ψυχοθεραπεία δεν είναι πολυτέλεια, είναι ανάγκη. 

Θα χαρούμε να σας συνοδεύσουμε σε αυτό το μοναδικό, βιωματικό ταξίδι.

Κλείστε ΔΩΡΕΑΝ ενημερωτική συνεδρία 15′

Online Ραντεβού
Ατομική Ψυχοθεραπεία

Τι μπορεί να λύσει η Ψυχοθεραπεία;

Καθημερινές προκλήσεις όπως…

Δυσκολίες στις διαπροσωπικές και συντροφικές σχέσεις…
Φοβίες για το μέλλον και τη δημιουργία οικογένειας…
Προβλήματα στην εργασία και στη δημιουργική έκφραση….
Ψυχοσωματικές εκδηλώσεις, εμμονές, κρίσεις πανικού και ψυχαναγκασμοί…
Διαταραχές του ύπνου….
Συναισθηματικές διαταραχές – Συναισθηματικές δυσκολίες…
Εκρήξεις θυμού, κρίσεις μέσα στο οικογενειακό πλαίσιο….

Μπορεί να επηρεάσουν την ψυχική και συναισθηματική σας ευεξία.

Μπορεί επίσης να επηρεάσουν άλλους τομείς της ζωής σας βλάπτοντας την σωματική υγεία, τις σχέσεις σας, την οικογενειακή σας ζωή και τη συνολική σας ευημερία.

Αλλά δεν χρειάζεται να το περνάτε μόνοι σας.

Στο Healthcure Υγείασις έχουμε αφιερωθεί στο να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας όπως εσάς, να ξεφύγουν από το πεδίο της ανησυχίας και να συνδεθούν ξανά με τη χαρά και την ευημερία που η ζωή μπορεί να προσφέρει.

Σε ποιον απευθύνεται η Ψυχοθεραπεία

Σε εσένα που νιώθεις ότι κουβαλάς τραύματα και θέλεις να τα αφήσεις πίσω σου χωρίς να σε επηρεάζουν στο παρόν με εργαλείο την ψυχοθεραπεία.

Σε εσένα που αντιμετωπίζεις σύνθετο μετατραυματικό στρες (CPTSD) και θέλεις να μάθεις να το διαχειρίζεσαι και να μην σε διαχειρίζεται.

Σε εσένα που αναζητάς την αυτοβελτίωση και χρειάζεσαι ψυχοθεραπεία για αντιμετώπιση καθημερινών προκλήσεων, κρίσεων πανικού, δυσκολιών στις ερωτικές, φιλικές και οικογενειακές σχέσεις.

Σε εσένα που σκέφτεσαι να γίνεις γονιός ή είσαι ήδη και έχεις προβληματισμούς για την περίοδο της εγκυμοσύνης, της γέννας και της γονεϊκότητας.

Ατομική Ψυχοθεραπεία Δια Ζώσης

Στις δια ζώσης ατομικές ψυχοθεραπείες έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε στενή σχέση εμπιστοσύνης με τον ψυχοθεραπευτή που θα επιλέξετε, καθώς συναντιέστε από κοντά μαζί του. 

Αυτή η σχέση είναι βασική για την αποτελεσματική θεραπεία.

Η φυσική παρουσία μπορεί να βοηθήσει στην ανίχνευση σημάτων και έκφραση συναισθημάτων μέσω της γλώσσας του σώματος.

Συνολικά, η δια ζώσης ατομική ψυχοθεραπεία προσφέρει ένα ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον όπου μπορείτε να εξερευνήσετε τα συναισθηματικά και ψυχολογικά σας ζητήματα με την επαγγελματική καθοδήγηση του ψυχοθεραπευτή.

Με ενδιαφέρει

Ατομική Ψυχοθεραπεία Online

Η επιστημονική κοινότητα έχει δείξει ότι η online ψυχοθεραπεία είναι εξίσου αποτελεσματική με τις παραδοσιακές συνεδρίες πρόσωπο με πρόσωπο στην αντιμετώπιση πολλών ψυχολογικών προβλημάτων, συμπεριλαμβανομένης της κατάθλιψης, του άγχους, και των σχέσεων.

Το Healthcure Υγείασις δραστηριοποιείται στην Λάρισα αλλά και διαδικτυακά (Online) σε διάφορα μέρη της Ελλάδος αλλά και στο εξωτερικό. 

Ο στόχος μας, είναι να διευκολύνουμε και να υποστηρίξουμε τη δυνατότητα ευεξίας, αυτοθεραπείας, ψυχικής υγείας , δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις με ειδικές μεθόδους, ανεξάρτητα από τη γεωγραφική τοποθεσία.

Η online ψυχοθεραπεία είναι ένα πολύ χρήσιμο μέσο για ανθρώπους με δυσκολίες χρόνου ή επαγγέλματος , συχνών ταξιδιών κ.ά.

Με ενδιαφέρει

Κλείστε τη 15
ενημερωτική συνεδρία σας ΣΗΜΕΡΑ

Συχνές ερωτήσεις

1. Τι ακριβώς είναι η ψυχοθεραπεία;

Η ψυχοθεραπεία είναι μια μορφή θεραπείας που βασίζεται στην διορθωτική –  θεραπευτική σχέση και στοχεύει στην αντιμετώπιση ψυχολογικών, συναισθηματικών, αναπτυξιακών ψυχοσωματικών και συμπεριφορικών προβλημάτων. 

Μέσα από αυτήν την σχέση θα μπορέσετε να κατανοήσετε και να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε στη ζωή σας.

2. Πώς μπορεί να με βοηθήσει η ψυχοθεραπεία;

Η ψυχοθεραπεία μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτύξετε καλύτερη αυτογνωσία, να αντιμετωπίσετε συναισθηματικά προβλήματα, να βελτιώσετε τις σχέσεις σας και να αντιμετωπίσετε διάφορες προκλήσεις στη ζωή σας.

3. Πόση ώρα διαρκεί μια συνεδρία ψυχοθεραπείας;

Η διάρκεια της συνεδρίας ψυχοθεραπείας συνήθως ειναι στα 60 λεπτά . Ο χρόνος καθορίζεται από τον ψυχοθεραπευτή σας.

4. Πόσο συχνά πρέπει να πηγαίνω σε συνεδρίες ψυχοθεραπείας;

Η συχνότητα συμφωνείται μεταξύ θεραπευτή – θεραπευόμενου στις πρώτες συνεδρίες,  στο θεραπευτικό συμβόλαιο και εξαρτάται από τις δυσκολίες, τις ανάγκες και τους στόχους σας.

Συνήθως οι συνεδρίες είναι εβδομαδιαίες ή δύο φορές την εβδομάδα.

5. Πόσες συνεδρίες πρέπει να κάνω συνολικά;

Οι συνεδρίες ψυχοθεραπείας μπορεί να διαρκέσουν από μερικούς μήνες έως και 5-6 χρόνια περίπου ή όσο έχει ανάγκη ο καθένας προκειμένου να φτάσει το στόχο του.

6. Πώς επιλέγω τον κατάλληλο ψυχοθεραπευτή;

Η επιλογή ενός ψυχοθεραπευτή είναι μια σημαντική απόφαση που επηρεάζει την πορεία της θεραπείας και τα αποτελέσματά της. Τα κριτήρια επιλογής ενός ψυχοθεραπευτή περιλαμβάνουν:

Εκπαίδευση και Πιστοποίηση: Βεβαιωθείτε ότι ο ψυχοθεραπευτής έχει πτυχίο σε σχετικό πεδίο (ψυχολογία, ψυχοθεραπεία, κλπ.) και είναι πιστοποιημένος από τον αντίστοιχο επαγγελματικό οργανισμό. Ιδανικά εκτός από τις ακαδημαϊκές του σπουδές την ψυχολογία , χρειάζεται να έχει ειδικευτεί σε ψυχοθεραπευτική προσέγγιση και να βρίσκεται και ο ίδιος σε συνεχιζόμενη θεραπεία και εποπτεία.

Εμπειρία: Κοιτάξτε την προϋπηρεσία του ψυχοθεραπευτή. Εμπειρία σε παρόμοια ζητήματα μπορεί να είναι πολύτιμη. 

Προσέγγιση: Εξετάστε τον τρόπο εργασίας του ψυχοθεραπευτή και την προσέγγισή του στη θεραπεία. Είναι σημαντικό να συμφωνείτε με τη φιλοσοφία της ψυχοθεραπευτικής του προσέγγισης.

Χημεία: Η σχέση και η χημεία μεταξύ εσάς και του ψυχοθεραπευτή είναι σημαντική. Πρέπει να νιώθετε ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

Διαθεσιμότητα: Εξετάστε το ωράριο και τη διαθεσιμότητα του ψυχοθεραπευτή της ομάδας μας. Πρέπει να είναι βολικό για εσάς.

Δες σύντομο βιογραφικό Σπύρου Μαγγανιώτη και Φοίβης Αναστασάκη.

7. Γιατί να επιλέξω την ατομική δια ζώσης ψυχοθεραπεία;

Η ατομική δια ζώσης ψυχοθεραπεία προσφέρει ένα ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον όπου ο ασθενής μπορεί να εξερευνήσει τα συναισθηματικά και ψυχολογικά του ζητήματα με την επαγγελματική καθοδήγηση του ψυχοθεραπευτή.

8. Ποια είναι τα οφέλη που προσφέρει η online ψυχοθεραπεία;

Η ευελιξία της online ψυχοθεραπείας επιτρέπει στους ασθενείς να συνδεθούν με τους ψυχοθεραπευτές μας από οπουδήποτε, εξοικονομώντας χρόνο και κόπο που συνδέονται με τις συνηθισμένες ψυχοθεραπευτικές συνεδρίες.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να ληφθεί υπόψη ότι η online ψυχοθεραπεία μπορεί να μην είναι κατάλληλη για όλους και για κάθε είδους ανάγκη. 

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας βοηθήσουμε να καθορίσετε εάν είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς.

9. Ποιο είναι το κόστος της ψυχοθεραπείας;

Το κόστος για την ψυχοθεραπεία online ή δια ζώσης στο κέντρο ψυχικής, σωματικής υγείας και ιαματικών τεχνών Healthcure-Υγείασις ανέρχεται στα 60 € ανά συνεδρία . 

Για περισσότερες και πιο αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το κόστος, επικοινωνήστε μαζί μας.

10. Τι είναι το θεραπευτικό συμβόλαιο; 

Το θεραπευτικό συμβόλαιο είναι η συμφωνία που γίνεται στην αρχή της θεραπευτικής σχέσης και αφορά: 

• Το απόρρητο και την εμπιστευτικότητα.
• Την συμφωνία για την συχνότητα των συνεδριών, την διάρκειά τους και την τυπικότητα σε αυτό.
• Το κόστος και τους τρόπους πληρωμής.
• Την πολιτική ακυρώσεων.
• Την περίπτωση καθυστέρησης σε μία συνεδρία.
• Τι γίνεται στις διακοπές και αργίες.
• Το κλείσιμο της θεραπείας.

Μάθετε περισσότερα για το θεραπευτικό συμβόλαιο: πατώντας εδώ