Όροι χρήσης υπηρεσιών

Χρήσιμες πληροφορίες για την θεραπευτική μας διαδικασία – θεραπευτικό συμβόλαιο μεταξύ θεραπευτή – θεραπευόμενου.

1. Απόρρητο και εμπιστευτικότητα:

Οτιδήποτε ειπωθεί κατά την διάρκεια των συνεδριών μας είναι απόρρητο και εμπιστευτικό.

Το επάγγελμα των ειδικών ψυχικής υγείας έχει κώδικα ηθικής δεοντολογίας που απαγορεύει την διάρρευση πληροφοριών από περιστατικά.

Επίσης, το αίτημα για ψυχοθεραπεία πρέπει να διατυπώνεται από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο και μόνο.

Άρση απορρήτου προβλέπεται από τον κώδικα ηθικής δεοντολογίας μόνο αν απειλείται η ζωή του θεραπευόμενου ή τρίτων και κατόπιν σχετικής έγγραφης αίτησης από δικαστικές αρχές.

Σε περίπτωση άρσης απορρήτου για προστασία ζωής ο Ψυχοθεραπευτής / Ψυχολόγος μοιράζεται μόνο τις απόλυτα αναγκαίες πληροφορίες στις αρμόδιες αρχές κατόπιν επικοινωνίας με τον θεραπευόμενο.

2. Συχνότητα συνεδριών:

Μία φορά την εβδομάδα, την ίδια ώρα και μέρα που θα έχει συμφωνηθεί.

Η εβδομαδιαία συχνότητα είναι αναγκαία, ειδικά την πρώτη περίοδο της θεραπευτικής σχέσης καθώς βοηθά στην εδραίωση της θεραπευτικής σχέσης και την εξέλιξη της θεραπείας.

Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει τυπικότητα στην συχνότητα και δέσμευση αυτής της ώρας της συγκεκριμένης μέρας για την αποδοτικότερη εξέλιξη της θεραπείας.

3. Πολιτική ακυρώσεων:

Τα ραντεβού δεν ακυρώνονται, μόνο για πάρα πολύ σοβαρό λόγο.

Σε περίπτωση που είναι αναγκαίο να ακυρώσετε μία συνεδρία, χρειάζεται να μας ενημερώσετε τουλάχιστον 48 ώρες πριν για να μπορέσουμε να βρούμε μία άλλη μέρα και ώρα της ίδιας ή της ερχόμενης εβδομάδας για αναπλήρωση.

Στην περίπτωση που δεν γίνει έγκαιρη ενημέρωση 48 ώρες πριν, η συνεδρία χρεώνεται κανονικά.

Στην σπάνια περίπτωση που ακυρώνει συνεδρία κάποιος από εμάς, τότε βρίσκουμε κοινό χρόνο αναπλήρωσης.

Στην διάρκεια της ψυχοθεραπείας συμβαίνει κάποιες φορές να νιώσετε -χωρίς να υπάρχει αντικειμενικός λόγος- ότι δεν επιθυμείτε να έρθετε σε κάποια συνεδρία. Είναι σημαντικό να επιμείνετε στην δέσμευσή σας στην παρουσία σας, ώστε να συζητήσουμε αυτό το θέμα, είναι χρήσιμο.

4. Πολιτική καθυστερήσεων:

Στην περίπτωση που καθυστερήσετε να έρθετε στην συνεδρία μας, δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει παράταση χρόνου, οπότε είναι σημαντικό να είστε εκεί 2-3 λεπτά πριν . Αυτό ισχύει και για τις διαδικτυακές συνεδρίες.

5. Διακοπές και αργίες:

Σε περίπτωση που χρειαστεί να λείψουμε θα σας ενημερώσουμε όσο πιο νωρίς γίνεται.

Για επίσημες αργίες, Χριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαιρινές διακοπές θα γνωρίζετε αρκετά νωρίτερα ποιες ακριβώς μέρες το γραφείο θα παραμείνει κλειστό.

6. Κλείσιμο και τερματισμός θεραπείας:

Το κλείσιμο της θεραπείας αποτελεί ένα πολύ σημαντικό μέρος της θεραπευτικής διαδικασίας και για αυτό είναι σημαντικό να το γνωρίζουμε αρκετά πριν,  ώστε να δώσουμε τον απαραίτητο χρόνο και έμφαση σε αυτό .

7. Διάρκεια και κόστος συνεδρίας:

Η διάρκεια της ατομικής συνεδρίας είναι 60 λεπτά και κοστίζει 50 ευρώ.

Η εξόφληση των συνεδριών για τους θεραπευόμενους που έρχονται από κοντά στο γραφείο γίνεται είτε με προπληρωμή όλου του μήνα στην αρχή κάθε μήνα ηλεκτρονικά / μετρητά, είτε στο τέλος κάθε συνεδρίας με μετρητά.

Στους θεραπευόμενους που δουλεύουμε μαζί με διαδικτυακές συνεδρίες η πληρωμή γίνεται είτε στην αρχή κάθε μήνα ή μεμονωμένη πληρωμή πριν από κάθε συνεδρία.

Στη σελίδα επικοινωνίας μπορείτε να προπληρώσετε απευθείας με κάρτα τη συνεδρία, παράλληλα με τον προγραμματισμό του ραντεβού σας στην επιθυμητή ημερομηνία και ώρα.

Η εξόφληση γίνεται στους παρακάτω λογαριασμούς:

EUROBANK: GR7702602170000320202938134

ΠΕΙΡΑΙΩΣ : GR3401720370005037103454165